Find dem hos osNYE MITSUBISHI TIL ENHVER SMAG

Hos Globus Biler A/S har vi nyvognsforhandling og autoriseret værksted for Mitsubishi. Du kan her på siden se den komplette vifte af både person- og erhvervsbiler fra Mitsubishi, og modellerne kan helt sikkert opfylde ethvert kørsels- og transportbehov.

Der findes desuden et meget stort udstyrsprogram til Mitsubishi. Vi rådgiver/hjælper gerne med specialindretning af varebiler.

Spørg os gerne om fordelagtig leasing/finansiering, service-aftaler, udstyrsmuligheder, forsikring m.m.

Kom ind og tal MITSUBISHI med os – vi er eksperter!

Mitsubishi Space Star

Denne lille familiebil er med helt fremme, når det gælder brændstoføkonomi, hvilket betyder færre stop ved benzintanken. Den har fleksible siddepladser, masser af bagageplads, og så er den nem at parkere.

Læs mere om Mitsubishi Space Star >> 

Mitsubishi Eclipse Cross

Futuristisk SUV. 5 års garanti. Spækket med den nyeste teknologi. Kraftfuld 1,5l motor med turbo, der yder 163hk. Prisen starter fra 279.996,-

Læs mere om Mitsubishi Eclipse Cross >>

Mitsubishi Outlander og Outlander PHEV

Mitsubishis konge – Outlander – er blevet skabt på ny. Prøv den luksuriøse 2,0 benzin-udgave, eller kast dig over den nyeste og miljøvenlige teknologi i Outlander plug-in hybriden, der kører på både batteri og benzin. Priserne starter ved 299.995,- for en benzinmodel, og 329.995,- for en hybridmodel

Læs mere om Mitsubishi Outlander >>

Mitsubishi L200 Club Cab

Danmarkspremiere: helt ny pickup! 5 års garanti. Easy Select 4WD. Klasseledende brændstofsøkonomi. Påhængsvægt fra 3 tons. Udstyrsrig og særdeles støjsvag kabine.

Læs mere om Mitsubishi L200 Club Cab >>