Book service

Globus Biler CarPeople Silkeborg

Service i verdensklasse

Hos Globus Biler CarPeople Silkeborg finder du alt det, du og din bil har brug for.

Siden 1973 har vi været kendetegnet af kvalitet og service i verdensklasse, uanset om du besøger vores værksted eller går på opdagelse i en af Jyllands største udvalg af populære, nyere brugte biler.

Vi har en imødekommende atmosfære og har stort fokus på, at du føler dig velkommen og tryg, når du besøger os.

Velkommen på værkstedet

På værkstedet bliver du mødt af veluddannede medarbejdere, der står klar til at tage sig af din bil, uanset bilmærket og model. Vores dygtige teknikere og mekanikere har markedets mest moderne udstyr til rådighed og bliver løbende videreuddannet, så vi altid er i besiddelse af den nyeste viden om netop din bil. Alle reparationer, serviceeftersyn og skadesudbedringer bliver altid udført efterfabrikkernes forskrifter, så du bevarer garantien.

Hos os kan du altid have tillid til, at en aftale er en aftale. Du vil aldrig opleve økonomiske overraskelser, da omfanget af værkstedsarbejdet på din bil altid bliver gennemgået nøje med dig, så vi er enige om, hvad der skal laves. Vi har naturligvis også stor viden om hele el- og hybridbilmarkedet og er certificeret til både service og reparation af el- og hybridbiler. Vores værksted er indrettet til at håndtere alt arbejde på området, og du kan dermed glæde dig over at have et professionelt og kompetent værksted lige i nærheden.

Find din drømmebil

Du og din familie er altid velkommen til at gå på jagt efter drømmebilen hos os. Med et af Jyllands største udvalg af nyere brugte biler, tør vi godt garantere, at vi kan hjælpe dig med at opfylde drømmen, enten med det samme eller via vores store netværk.

Vi er medlem af Silkeborg Bilernes By, og det er din garanti for en tryg handel med en seriøs bilforhandler, der håndhæver kvalitet, garanti og høj forretningsmoral.

Vores skadescenter er udvalgt af forsikringsselskaberne

Får din bil en skade, kan du trygt kontakte os. Vores skadescenter er udvalgt af forsikringsselskaberne som skadescenter, og vi lever op til alle de krav, som forsikringsselskaberne stiller til udbedring af skader.

Udvælgelsen sker med fokus på især kompetencer, miljø, sikkerhed, kundeservice og logistik, kort sagt alt det, der er med til at sikre, at du får en god oplevelse.

Hos Globus Biler udfylder vi alle krav til samarbejde og er stolte af at være særligt udvalgte. Hvis skaden er sket, hjælper vi dig med kontakten til forsikringsselskabet, og du kan have tillid til, at vores dygtige medarbejdere er uddannede og har den nødvendige tekniske indsigt til at udbedre skaden.

Du får selvfølgelig en lånebil i reparationstiden, og du får din bil igen nyvasket, støvsuget og naturligvis med 3 års garanti på reparationen.

Book tid på vores online booking eller ring 8682 8000

  • Få tilbud på en eller flere reparationer
  • Find din næste drømmebil
  • Få ordnet en forsikringsskade
  • Få repareret stenslag
  • Få bilens aircondition eller klimaanlæg serviceret
  • Få gratis vejhjælp til service
  • Få serviceret og opretholdt garantien på din bil
  • Få de bedste tilbud på dæk og fælge
  • Få tilbud på erhvervssamarbejdsaftaler

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi hos Globus Biler er altid klar til at hjælpe - sammen finder vi en løsning!