Leasing i Silkeborg - Se de mange modeller - Globus Biler

Leasing i Silkeborg

Leasing af biler – en fordel for mange

Du kender alle udgifter Mulighed for udvidet garanti Både kort og lang leasingtid

Globus Biler tilbyder leasing i Silkeborg til dig, der har brug for en bil i en begrænset periode. Hos vores bilforhandler finder du flere forskellige leasingbiler, og du har altid mulighed for at lease både gamle og nye biler. Vi tilbyder en fleksibel løsning, så du ikke kommer til at stå med en bil for længe, og du har altid mulighed for at forlænge din leasingaftale med os løbende.

Få leasing af brugte biler i Silkeborg

Hvis du gerne vil spare lidt penge, kan det være en god idé at lease en brugt bil. Vi har mange spændende modeller, som kan leases, og vi er sikre på, at du kan finde en smart model, der passer til dine behov. 

Har du for eksempel børn, er det en god idé at lease en bil, hvor der er plads til alle. Skal du bare bruge en bil til dig selv, er der flere fordele ved at leje en mindre bil, der også er mere manøvredygtig i byen. Hvis du er interesseret i en leasingaftale, kan du se alle vores leasingbiler lige her.

Leasing af bil i Silkeborg er mere økonomisk 

Der er mange økonomiske fordele ved at lease en bil. For det første skal du ikke selv købe og betale af på en bil, og for det andet har du mulighed for at få smarte forsikringsløsninger med, når du leaser en bil. En leasingaftale kan også justeres løbende, så du kun betaler så længe, du har brug for. Hvis ikke du ved, hvor længe du skal bruge en bil, er leasing også en god løsning.

Du kan let lease en bil til ferien

Hvis du ikke selv har en bil og planlægger en kør-selv-ferie, er leasing et oplagt bud. Hos Globus Biler stiller vi hellere end gerne en smart leasingbil til rådighed til dig, der gerne vil en tur udover Danmarks grænser. Vi har biler, der kan rumme alt din bagage, og bilen får naturligvis et tjek, inden du kører afsted i den, så du er sikker på, at alt er i orden. 

Din leasingbil er altid velkommen på vores værksted i Silkeborg

Når du leaser en bil hos Globus Biler, er du selvfølgelig altid velkommen til at komme forbi vores værksted, hvis der skulle opstå problemer i leasingperioden. Vores veluddannede mekanikere har forstand på alle slags biltyper, og vi gør altid vores bedste for, at du hurtigst muligt kan komme tilbage på vejen. Hvis du oplever problemer med din bil, er det hurtigt og enkelt at bestille en servicetid over vores hjemmeside. Hvis du ønsker personlig vejledning med det samme, er du også altid velkommen til at kigge forbi. Vi ligger placeret tæt på Silkeborg centrum, så du aldrig har langt til dit nærmeste værksted - uanset om du bor i Silkeborg by eller omegn.