Leasing

Leasing

Leasing af biler – en fordel for mange

Du kender alle udgifter Mulighed for udvidet garanti Både kort og lang leasingtid

Leasing er for rigtig mange en stor fordel, når de er på udkig efter en ny bil. Hvis du overvejer, hvorvidt du skal købe eller lease, vil vi her gå i dybden med, hvordan leasing hos os foregår. Ved leasing af bilen er den største fordel for mange, at de kender til, hvor meget biludgifterne fylder i deres budget. Du en fast månedlig ydelse, som du betaler for at køre i bilen – der kommer ingen ubehagelige overraskelser. Ved leasingen kan du have indflydelse på, hvor lang leasingperioden skal være. Lad os snakke sammen om dine behov og finde en leasing-model, der matcher dine behov. Vi tilbyder desuden ved alle vores typer af leasing, at du får udvidet garanti. På den måde kan du slippe bekymringerne og udleve dine bildrømme.

Privatleasing – en fordel for mange

Du kender alle udgifter Mulighed for udvidet garanti Både kort og lang leasingtid

Købe eller lease? Det spørgsmål stiller mange sig selv, når de er på jagt efter en ny bil. De senere år er privatleasing blevet mere populært i Danmark, og der er også mange fordele ved at lease bilen frem for at købe. En af de største fordele er, at du kender dine udgifter til bilen, fordi du betaler et månedligt beløb for at have den. Det gør det nemmere for dig at budgettere dine bil-udgifter, og hvis du privatleaser din bil hos Globus Biler A/S, tilbyder vi at indestå for restbeløbet efter endt leasingperiode. Sammen med vores mulighed for udvidet garanti på bilen, har du derfor ikke noget at bekymre dig om, hvis du leaser en bil hos os.

Erhvervsleasing - slip for høj likvid binding og risiko

Større budgetsikkerhed Fradrag for leasingydelsen Garantiforsikring i hele DK

Erhvervsleasing er blevet en populær metode at anskaffe firmabiler på. Firmabiler er som regel nogle, der skal køres en del kilometer i, og det kræver god komfort, som man bedst opnår i de større og dermed også dyrere biler. Hos Globus Biler A/S har vi et bredt udvalg af biler, der egner sig særdeles godt som firmabiler af flere slags. Ved at lease bilen bliver likviditeten i virksomheden ikke belastet i samme grad, som hvis virksomheden købte bilen. Det skyldes, at man egentlig bare låner bilen frem for at købe den. Derudover er en anden stor fordel også, at der er styr på, hvor meget bilen koster hver måned, fordi der betales et fast beløb for bilen. Det giver virksomheden en større budgetsikkerhed, ligesom det også er muligt at få fradrag for leasingydelsen. Der er altså mange fordele ved at vælge erhvervsleasing frem for at købe.

Forklaring

Leasing betyder overblik i din biløkonomi! Ingen uforudsete omkostninger.

At flexlease en bil svarer til, at du lejer bilen, og derfor har brugsretten i en aftalt periode. Du betaler en udbetaling (som når du får en bil finansieret på normal vis), og derefter månedlige ydelser i leasingkontraktens løbetid som typisk vil være 36 måneder. Ved indgåelse af leasingkontrakten beregnes en forventet restværdi på bilen efter de førnævnte 36 måneder. Ydelserne betaler derfor af på bilen over de 36 måneder, ned til denne beregnede restværdi – plus registreringsafgift for perioden. Når leasingperioden er udløbet leveres bilen retur til leasingudbyderen, og du kan lease en ny bil.

Af stor betydning for leasingydelsen er restværdien samt hvem der står for denne efter periodens udløb. Leasingydelsen kan springe meget mellem to leasingudbydere p.g.a. dette, og du skal derfor have fokus her. Restværdien betales straks ved leasingperiodens udløb, og foregår ved at bilen sælges – og er restværdien beregnet perfekt, så dækker salgsprisen beløbet. Forskel på salgspris og restværdi er beløbet, som skal finansieres i perioden af dig som leasingtager, og derfor betyder en højere restværdi en lavere ydelse. Beregnes restværdien for lavt, så giver det en højere månedlig ydelse. Normalt står leasingudbyderen for restværdien (med mindre andet aftales) – og leasingtager skal så ikke være usikker på om bilen efter leasingperiodens udløb kan omsættes til den beregnede restværdi.

Ved leasing betaler du kun registreringsafgift for den periode bilen er på plader (forholdsmæssige registreringsafgift), og satserne for registreringsafgiften er udelukkende bestemt fra SKATs side. Registreringsafgiften falder når bilen er mere end 36 måneder gammel, hvorfor disse biler er særdeles populære leasingmæssigt.

TIlladt kilometer forbrug samt evt. servicekontrakt er også typiske elementer i en leasingkontrakt. Restværdien er naturligvis afhængig af antal kørte kilometer – og det er derfor vigtigt, at holde øje med bilens kilometertal i forhold til de i leasingkontrakten aftalte antal årligt kørte kilometer.

Split- eller delleasing er ofte udsagn man hører i forbindelse med leasing. Begrebet dækker de tilfælde, hvor man kører mindre end 35% privat i bilen – resten er firmakørsel. Her skal du som privatperson kun betale, når du bruger bilen til privat kørsel. Du bliver ikke beskattet, når bilen fx. står stille på din bopæl, når du holder fri. Ved spiltleasing deles kontrakten i to dele, som svarer nøje til forbruget af bilen i h.h.v. privat og firmamæssigt brug, og alle udgifter deles i dette forhold. Splitleasing giver god mening, hvis den private kørsel i bilen ikke er så høj (typisk ved at familien allerede har en anden bil).

Ring og få et uforpligtende tilbud på disse spændende muligheder!