Billig leasing af brugte biler - Find din nye bil - Globus Biler

Billig leasing af brugte biler

Hvis du leder efter billig leasing af brugte biler, så tag et kig forbi Globus Biler i Silkeborg. Vi tilbyder mange forskellige biltyper, som du kan lease i lige så lang tid, det passer dig. Vi har alt fra Volkswagen til Mitsubishi, og vi tilbyder dem alle til skarpe priser. Leasing er mange gange smartere end at leje en bil, og vi hører hellere end gerne fra dig, hvis du planlægger at lease en brugt bil.

Få billig leasing af brugte biler til private

Når du leaser en bil hos Globus Biler i Silkeborg, har du både mulighed for at lease en bil som privatperson. Som privatperson kan der være mange gode grunde til at lease en bil. Måske ejer du ikke selv en bil, eller måske er din bil på værksted i en længere periode. Uanset hvad kan du være sikker på, at vi har en bil, matcher dit behov. 

 

Hvis du skal lease en bil til privaten, kan det være en god idé at overveje, hvor mange personer, du gennemsnitligt skal transportere. Har du eksempelvis børn og kæledyr, skal du have nok plads til begge dele, og hvis du kører lange ture hver dag, kan det måske være en fordel at vælge en mere økonomisk bil til lange distancer. Hvis du går og overvejer at lease en bil, kan du se alle vores brugte leasingbiler her

 

Lease en brugt bil til erhverv hos Globus Biler 

Hvis du skal bruge en bil i erhvervssammenhæng, kan det ofte være en god idé at lease en bil. Måske opstår der pludseligt behov for, at du kører mere i forbindelse med arbejde, eller måske mangler du bare en bil til i dit nuværende job. 

 

Når du leaser en bil til erhverv, er det blandt andet relevant at tænke over, hvor langt du skal køre, hvor du skal køre og hvor ofte du skal køre. Skal du eksempelvis køre meget i byen, kan det have sine fordele at have en mindre bil, så du har bedre mulighed for at parkere. En større bil vil derimod være bedre, hvis du for eksempel skal transportere ting i forbindelse med dit arbejde. 

 

Når du leaser billige brugte biler hos os, er køreglæden sikret

Hos Globus Biler er sikkerhed og køreglæde to af de største prioriteter. Derfor gennemgår din brugte leasingbil altid et udførligt tjek på vores værksted, inden du henter den. Vores mekanikere tjekker alt fra udstødning til dæktryk, og på den måde er du sikret, at din leasingbil kommer til at køre så god som muligt. 


Hvis du oplever problemer i leasingperioden, er du selvfølgelig altid velkommen til at booke en servicetid hos os. Du bestemmer helt selv, hvornår du vil aflevere din brugte leasingbil på vores værksted, og vi kontakter dig lige så snart, den er klar igen.

Se dine muligheder for forsikring i forbindelse med leasing

Du har selvfølgelig mulighed for at få din leasingbil forsikret hos Globus Biler. Vores salgsafdeling har mange års erfaring med bilforsikringer, og vi kan selvfølgelig også tilbyde dig en aftale med masser af fordele, når du leaser en brugt bil hos os. 

 

I forbindelse med din forsikring har du også mulighed for at tilvælge forskellige produkter som eksempelvis vejhjælp, og du kan hurtigt og nemt skræddersy en forsikringspakke, der passer til lige netop dit behov. Inden du vælger forsikring, er det vigtigt, at du spørger dig selv om, hvad du gerne vil have forsikret. Dette varierer fra person til person, og vi hjælper dig gerne med at finde den rette løsning.

Få seneste nyt omkring leasing og billige brugte biler

Hvis du elsker at nørde biler lige så meget som os, kan du tage et kig på vores nyhedsside. Her holder vi dig opdateret om alt fra brugte biler i forretningen til events og kampagner. Hvis du har spørgsmål til billig leasing af brugte biler, er du også mere end velkommen til at tage kontakt til os. Vi vejleder dig fra A-Z, så du er sikker på at få den rigtige leasingbil med hjem.