Privatleasing af brugte biler - Se modellerne - Globus Biler

Privatleasing af brugte biler

Vi tilbyder privatleasing af mange forskellige brugte biler, så du kan få smart bil i hverdagen uden at sprænge banken. Der kan være mange fordele ved at lease en bil, og det er næsten altid mere økonomisk end leje eller købe en bil. Globus Biler tilbyder forskellige brugte biler til leasing, og vi sørger selvfølgelig for, at din bil  er i tiptop stand, når du henter den. 

 

Du kan let privatlease en brugt biler, der passer til dit behov

Forskellige personer kræver forskellige leasingbiler, og derfor tilbyder vi selvfølgelig mange biltyper til leasing hos Globus Biler. Vi har alt fra små personbiler til store stationcars, og uanset om du er til benzin, diesel eller el, er vi sikre på, at vi kan finde et godt match til dig. 

Hvis du ønsker at privatlease en brugt bil allerede i dag, kan du gå på opdagelse i vores mange leasingbiler her

 

Hvornår er det relevant at privatlease en brugt bil?

Leasing er typisk en god idé, hvis du kun skal bruge en bil i en begrænset periode. Det kan for eksempel være, at du skal på bilferie, eller måske skal du bruge en bil i arbejdssammenhæng. Uanset hvad sørger vores værksted for, at din bil bliver klar til afhentning, når du har brug for den. 

 

Få den bedste service, når du leaser brugte biler hos os

Vi er bilnørder, og vi deler hellere end gerne vores passion med dig. Hos Globus Biler er det vigtigste den gode service og den gode køreglæde. Vi vejleder dig i alt fra valg af bil til forsikring, og vi glæder os til at hjælpe dig på vejen så hurtigt som muligt.