Kommer i sommeren 2021
Hyundai IONIQ 5

Kommer i sommeren 2021
Hyundai IONIQ 5

Der er store nyheder i vente på den elektriske front hos Hyundai i løbet af de næste fire år. Hyundai introducerer nemlig tre helt nye elbiler under det nye undermærke, IONIQ. Den første, IONIQ 5, forventes lanceret til sommer 2021.

SUV’en IONIQ 5 er baseret på konceptbilen 45 EV og modtagelsen har indtil videre været enorm positiv. Konceptbilen har allerede modtaget tre globale designpriser.

IONIQ 5 kommer med to batteristørrelser, og du kan vælge mellem baghjulstræk eller firehjulstræk. Med det store batteri, det legendariske underholdende baghjulstræ og 218 hk, har IONIQ 5 en rækkevidde på 481 km. Med firehjulstræk og 306 hk accelerer IONIQ 5 fra 0-100 km/t på bare 5,2 sekunder.

Vil du høre mere når vi nærmer os lanceringen?

Lynhurtig opladning, fede features, mulighed for anhængertræk med meget mere…

Takket være den nye platform, E-GMP, tilbyder IONIQ 5 opladning med henholdsvis 400 og 800 volt. Med 800 volt kan IONIQ 5 lynlade fra 10 til 80% på bare 18 minutter. Eller med andre ord – du kan tilføre til 100 kilometers rækkevidde på bare 5 minutter.

Designet er enkelt og raffineret, hvilket skaber et elegant og sofistikeret look sammen med de integrerede, banebrydende pixel-lygter foran og bagpå samt de store 20 tommer hjul. På siden er dørgrebene skjulte, men de kører automatisk kører ud, når du nærmer dig bilen med nøglen.

Du får også muligheden for anhængertræk på din IONIQ 5, og det forventes, at den må trække op til 1.600 kg med bremser.

Indvendig bæredygtig luksus

Indvendigt integrerer det smukke designs rene overfalder og enkle linjer med omhyggeligt behandlede førsteklasses materialer for at skabe en luksuøs og minimalistisk kabine med stor rummelighed. IONIQ 5 har et plant gulv, som skaber en helt ny dimension af kabineplads.

En stor del af interiøret er lavet af genanvendte materialer, hvilket understreger IONIQs bæredygtige fokus, men samtidig tilføjer det også bilen en eksklusiv aura.