IONIQ 5

IONIQ 5

SUV’en IONIQ 5 er baseret på konceptbilen 45 EV og modtagelsen har indtil videre været enorm positiv. Konceptbilen har allerede modtaget tre globale designpriser.

IONIQ 5 kommer med to batteristørrelser, og du kan vælge mellem baghjulstræk eller firehjulstræk. Med det store batteri, det legendariske underholdende baghjulstræ og 218 hk, har IONIQ 5 en rækkevidde på 481 km. Med firehjulstræk og 306 hk accelerer IONIQ 5 fra 0-100 km/t på bare 5,2 sekunder.

Car of the Year 2021

IONIQ 5 har vundet hele fire priser ved New Car Awards 2021 afholdt af det engelske bilmagasin, Auto Express.

  • Car of the Year
  • Mid-Size Company Car
  • Premium Electric Car
  • Design Award, som tildeles på baggrund af stemmer givet af Auto Express’ læsere.

Kontakt os for en prøvetur

Lynhurtig opladning, fede features, mulighed for anhængertræk med meget mere…

Takket være den nye platform, E-GMP, tilbyder IONIQ 5 opladning med henholdsvis 400 og 800 volt. Med 800 volt kan IONIQ 5 lynlade fra 10 til 80% på bare 18 minutter. Eller med andre ord – du kan tilføre til 100 kilometers rækkevidde på bare 5 minutter.

Designet er enkelt og raffineret, hvilket skaber et elegant og sofistikeret look sammen med de integrerede, banebrydende pixel-lygter foran og bagpå samt de store 20 tommer hjul. På siden er dørgrebene skjulte, men de kører automatisk kører ud, når du nærmer dig bilen med nøglen.

Du får også muligheden for anhængertræk på din IONIQ 5, og det forventes, at den må trække op til 1.600 kg med bremser.

Indvendig bæredygtig luksus

Indvendigt integrerer det smukke designs rene overfalder og enkle linjer med omhyggeligt behandlede førsteklasses materialer for at skabe en luksuøs og minimalistisk kabine med stor rummelighed. IONIQ 5 har et plant gulv, som skaber en helt ny dimension af kabineplads.

En stor del af interiøret er lavet af genanvendte materialer, hvilket understreger IONIQs bæredygtige fokus, men samtidig tilføjer det også bilen en eksklusiv aura.

Karakteristisk. Ikonisk. Stilren.

IONIQ 5’s strømlinede design er et friskt pust inden for elbiler. Al unødig kompleksitet er fjernet til fordel for helt rene linjer og minimalistiske overflader.

Elektrisk køreglæde

Der er turbo på opladningstiderne på IONIQ 5. Den banebrydende elektriske bil kan lade fra 10-80% på ca. 18 minutter.

Velkommen til en helt ny verden af performance!

Afhængig af variant skruer den banebrydende elektriske IONIQ 5 op for køreglæden med en helt utrolig sportsvogns-acceleration fra 0-100 km/t på kun 5.2 sek.

Ro i sindet

Avancerede sikkerhedsfunktioner er en naturlig del af IONIQ 5 – og er udviklet til at give dig ro i sindet, når du er på farten.

Perfekt forbundet

IONIQ 5 er udstyret med moderne funktioner og muligheder, der gør det mindre stressende og mere underholdende at være på vej.

Enkel og luksuriøs

Enkel. Moderne. Nytænkende. Interiøret i IONIQ 5 leverer ikke bare spændende løsninger, men også en komfort ud over det sædvanlige.