Find dem hos osNYE MITSUBISHI TIL ENHVER SMAG

Hos Globus Biler A/S har vi nyvognsforhandling og autoriseret værksted for Mitsubishi. Du kan her på siden se den komplette vifte af både person- og erhvervsbiler fra Mitsubishi, og modellerne kan helt sikkert opfylde ethvert kørsels- og transportbehov.

Der findes desuden et meget stort udstyrsprogram til Mitsubishi. Vi rådgiver/hjælper gerne med specialindretning af varebiler.

Spørg os gerne om fordelagtig leasing/finansiering, service-aftaler, udstyrsmuligheder, forsikring m.m.

Kom ind og tal MITSUBISHI med os – vi er eksperter!

Mitsubishi Space Star

Denne lille familiebil er med helt fremme, når det gælder brændstoføkonomi, hvilket betyder færre stop ved benzintanken. Den har fleksible siddepladser, masser af bagageplads, og så er den nem at parkere.

Priser fra: 109.995,-

Læs mere om Mitsubishi Space Star >> 

Mitsubishi Eclipse Cross

Vi har skabt en SUV med høj ydeevne og kombineret den med vores offroad-ekspertise for at opnå en helt ny køreoplevelse.

Prisen fra: 269.956,-

Læs mere om Mitsubishi Eclipse Cross >>

Outlander

Med et fleksibelt sædearrangement til flere passagerer eller ekstra last og en imponerende benzinmotor er dette en SUV, der matcher manges behov både i byen og på landet.

Priser fra: 299.995,-

Læs mere om Mitsubishi Outlander >>

Outlander PHEV

Outlander PHEV er en af de mest succesfulde og populære Plug-in hybrid EV biler på markedet. Den giver en køreoplevelse, der er helt for sig selv.

Priser fra: 299.995,-

Læs mere om Mitsubishi Outlander >>

Mitsubishi L200

Vi har udsat L200 pickup’en for skrappe tests. Men hårdførhed er ikke nok for os. Derfor kan den tåle de mest barske forhold – og er andet og mere end blot hårdfør.

Priser fra: 299,995,-

Læs mere om Mitsubishi L200  >>