Det siger kunderneLæs Anbefalinger

Vi er særdeles stolte af, at så mange kunder udtaler sig så positivt om os. Den udviste tillid tager vi særdeles seriøst, og vi er særdeles opmærksomme på, at dette også forpligter. Vi arbejder målrettet på også fremadrettet, at levere den højest mulige service og standard overalt i firmaet. Se også de mange anmeldelser på bl.a. TrustPilot.

Super service

five-stars

“Vi havde gennem længere tid kigget efter en værdig afløser for vores lidt ældre Citroën Picasso. Vi er en familie med to voksne, 3 børn og en hund, så meget plads var et must – og samtidig måtte den gerne være lidt mere elegant end Picasso’en. Vi faldt for en flot Ford Mondeo st.car hos Globus Biler, Silkeborg. Super service gennem hele forløbet, og vi kunne også se, at prisen var rigtig skarp. En god dag for os alle – vi glæder os til at komme på familietur i bilen“.

Karina & Thomas M Nielsen
Silkeborg

Alt fungerede bare

five-stars

“Super service hos Globus Biler, Silkeborg! Søgte og fandt via nettet denne fine Renault med det ønskede udstyr. Blev efter demotur og kompetent vejledning fra salgskonsulenten hurtigt klar over, at det var den rigtige bil. Alt fungerede bare.”

Morten Wad
Vipperød

Kan klart anbefale Globus Biler

five-stars

“Jeg havde behov for en lille, smart og økonomisk bil, og via gode anbefalinger blev jeg henvist til Globus Biler, Silkeborg. Sammen med salgsrådgiveren fandt jeg hurtigt ud af, at det skulle være en Mitsubishi Space Star. Jeg fik en rigtig god behandling, og en seriøs dialog omkring bilkøbet – og ratingen på TrustPilot samt mine venners anbefalinger var bestemt også af stor betydning. Kan klart anbefale Globus Biler, som værende en seriøs bilpartner”

Pernille K. Sørensen
Aarhus

Troværdig og god service

five-stars

“Havde behov for en diesel bil med plads til 9 personer. Afsøgte nettet og fandt en VW Caravelle hos Globus Biler, Silkeborg. Lavede en telefonisk aftale med dem, og da jeg kom stod den fine Caravelle klar til demotur, og vi blev samtidig hurtigt enige om en god byttepris for min gl. bil. Vigtigt for mig som kunde, at forhandleren er troværdig og yder en god service – og det blev til fulde opfyldt hos Globus Biler”.

Claus Fisher
Harlev