Hos Globus Biler A/S er du sikretGaranti & tryghed i absolut verdensklasse

Globus Biler AS arbejder målrettet på, at give kunderne størst mulig garanti og tryghed i enhver bilhandel eller værkstedsbesøg.

Alle vores biler er minutiøst gennemgået af fagfolk, inden de stilles til salg. Alle handler er underlagt købeloven – og det er desuden muligt at tilvælge ekstra garanti (spørg i salgsafdelingen). Globus Biler A/S er et naturligt og mangeårigt medlem af foreningen Silkeborg Bilernes By, der har meget strikse medlemskrav omkring moral og etik overfor kunderne. Vores direktør Henrik Thomsen sidder som formand for foreningen.

På værkstedssiden vælges fx. de mest miljøvenlige produkter, og vi er tilsluttet frivillig kontrolaftale hos Dansk Teknologisk Institut. Aftalen er med til at sikre et konstant højt kvalitetsniveau og indebærer bl.a. kalibrering af værkstedets maskiner og uanmeldte stikprøvekontroller af vores værkstedsarbejde.

I det daglige bestræber vi os på at udvikle kundeoplevelsen i alle afdelinger i firmaet, og dermed også korrekt skoling af samtlige medarbejdere, så alle får Globus Biler DNA’et helt ind i kroppen og er helt bevidste omkring firmaets krav/forventninger i alle situationer omkring kunderne og deres biler!