Vi gør en forskelVores skadecenter er altid klar til at hjælpe

Er du uheldig og din bil får en større eller mindre trafikskade, så er det vigtigt, at du husker på at Globus Biler er udvalgt af forsikringsselskaberne som deres skadecenter for netop din bil.

Vi er stolte af at være blandt de få værksteder i Danmark,  som nøje er udvalgt af forsikringsselskaberne.

Vi ser det som en blåstempling, at vi er blandt de få værksteder der opfylder forsikringsslskabernes krav.

Du skal ikke acceptere at få bilen repareret på et værksted der ikke har den fornødne kompetence og tekniske indsigt i netop din bil, men derimod have tillid til at dit forsikringsselskab har stillet store krav til de værksteder som kan opnå deres samarbeje.

Din bil skal naturligvis nøje repareres efter fabrikkens foreskrifter, og af korrekt uddannede fagfolk. Det gælder dig og din families sikkerhed og din bils gensalgsværdi. Derfor bliver vores personale løbende uddannet og opdateret i de krav der stilles til netop din bil.

Sørg derfor for, i samarbejde med dit forsikringsselskab, at få din bil ned til skadecentret hos Globus Biler straks efter en skade, og vi vil behandle din bil professionelt. Reparationstiden hos Globus Biler er kort og effektiv, da vi har Alt under et tag. (Mekanisk, plade & malerværksted)

Vi hjælper med kontakten til forsikringsselskabet og holder dig kørende med GRATIS lånebil i reparationsperioden, og afleverer naturligvis din bil nyvasket og støvsuget. På reparationen yder vi naturligvis 3 Års Garanti.

Det er bare nogle af de fordele du får hos Globus Biler.

Vi ses hos Globus Biler AS, en verden til forskel.

Forsikringsselskabernes udvalgte.

Globus Biler har blandt mange andre værksteder i område Midtjylland, gennemgået en stor undersøgelse foretaget af forsikringsselskaberne. I denne undersøgelse lægges der nøje vægt på at virksomhederne kan overholde de krav selskaberne stiller i udførslen af en trafikskade, både før, under, og efter reparationen.

Der lægges endvidere meget focus på personalets kompetence,  miljø og sikkerhed, kundeservice og logistik. Globus Biler har ud over stort skadescenter også malerafdeling i eget hus hvilket gør at vi opfylder disse krav til fulde, og vi er glade for at vi, som en af de få værksteder i Danmark, er forsikringsselskabernes udvalgte.

Har du fået en skade?