Værksted

Værksted

Vi kalder det service i verdensklasse
ET VÆRKSTED UDOVER DET SÆDVANLIGE

Værkstedet hos Globus Biler A/S er altid klar til at hjælpe alle opgaver på din bil – uanset model og bilmærke. Vi har en række dygtige teknikere/mekanikere, der kender netop din bil. De har adgang til markedets mest moderne udstyr, og gennemgår løbende videreuddannelse, så vi er rustet til alle opgaver. Vi servicerer, reparerer og skadesudbedrer helt efter fabrikkernes forskrifter, så der vil aldrig være problemer med evt. fortsatte garantiperioder.

Vi kalder det SERVICE I VERDENSKLASSE!

Vi gør en forskel
Vores skadecenter er altid klar til at hjælpe

Er du uheldig og din bil får en større eller mindre trafikskade, så er det vigtigt, at du husker på at Globus Biler er udvalgt af forsikringsselskaberne som deres skadecenter for netop din bil.

Vi er stolte af at være blandt de få værksteder i Danmark,  som nøje er udvalgt af forsikringsselskaberne.

Vi ser det som en blåstempling, at vi er blandt de få værksteder der opfylder forsikringsslskabernes krav.

Du skal ikke acceptere at få bilen repareret på et værksted der ikke har den fornødne kompetence og tekniske indsigt i netop din bil, men derimod have tillid til at dit forsikringsselskab har stillet store krav til de værksteder som kan opnå deres samarbeje.

Din bil skal naturligvis nøje repareres efter fabrikkens foreskrifter, og af korrekt uddannede fagfolk. Det gælder dig og din families sikkerhed og din bils gensalgsværdi. Derfor bliver vores personale løbende uddannet og opdateret i de krav der stilles til netop din bil.

Sørg derfor for, i samarbejde med dit forsikringsselskab, at få din bil ned til skadecentret hos Globus Biler straks efter en skade, og vi vil behandle din bil professionelt. 

Vi hjælper med kontakten til forsikringsselskabet og holder dig kørende med GRATIS lånebil i reparationsperioden, og afleverer naturligvis din bil nyvasket og støvsuget. På reparationen yder vi naturligvis 3 Års Garanti.

Det er bare nogle af de fordele du får hos Globus Biler.

Vi ses hos Globus Biler AS, en verden til forskel

Forsikringsselskabernes udvalgte

Globus Biler har blandt mange andre værksteder i område Midtjylland, gennemgået en stor undersøgelse foretaget af forsikringsselskaberne. I denne undersøgelse lægges der nøje vægt på at virksomhederne kan overholde de krav selskaberne stiller i udførslen af en trafikskade, både før, under, og efter reparationen.

Der lægges endvidere meget fokus på personalets kompetence, miljø og sikkerhed, kundeservice og logistik. Globus Biler er forsikringsselskabernes udvalgte.

Billigere end du tror
Forsikring til nye og brugte biler

Globus Biler kan tilbyde dig bilforsikring med kasko til meget konkurrencedygtige priser.

Ved køb af bil hos Globus Biler, så kan vi tilbyde forsikringspræmier til særdeles attraktive priser via Autobranchen Danmark. Disse forsikringer gælder IKKE kun det første halve/hele år. Disse præmier er til helt normale forsikringer – blot til attraktive priser!

Besøg salgsafdelingen hos Globus Biler, og hør mere om forsikring af din nye bil.

Spørg sælgeren hvor billigt vi kan forsikre din nye eller brugte Globus bil.

Alt det du mangler
Reservedelslager med øjeblikkelig levering

Vi er lagerførende med stort set alle Mitsubishi reservedele – og ellers leverer vi normalt dag-til-dag fra store centrale lagre flere steder i Europa.

Derudover består lageret af en række udstyrsdele, dæk, fælge m.m.

Fortæl os, hvad du mangler til din bil – har vi det ikke, kan vi højst sandsynligt skaffe det til næste dag, og til den helt rigtige pris.

Vi lader dig ikke i stikken
Få en lånebil mens vi laver din

Du skal naturligvis ikke undvære en bil mens din egen er på værksted. Har vi din bil inde til service eller skadesudbedring, så får du en lånebil af os imens. Du betaler kun brændstof og forsikring i låneperioden.

Det er vigtigt at du allerede ved tidsbestilling til service eller skadesudbedring gør os opmærksomme på, at du gerne vil have en lånebil i værkstedsperioden, da vi ellers ikke kan være sikre på, at vi har en ledig bil klar til dig.