Værksted i Silkeborg - Få service og reparation - Globus Biler

Værksted i Silkeborg

 

Hos vores professionelle værksted i Silkeborg kan du altid forvente nøje vejledning og fantastisk service. Globus Biler har drevet værksted i mange år, og vores veluddannede mekanikere står klar til at tage imod din bil - uanset hvad den måtte fejle. Vi sætter en stor ære i at levere din bil tilbage i tiptop stand, så den er klar til at køre endnu flere ture. Besøg os tæt ved Silkeborg centrum, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vores moderne værksted i Silkeborg kan ordne ALLE biltyper 

Personbil, stationcar eller varevogn? Bare rolig - vores mekanikere er udrustet til enhver opgave, og uanset hvilket biltype du ejer, at skal du endelig ikke tøve med at lægge vej forbi vores værksted. Vi har reservedele, der passer til mange forskellige bilmodeller, og vi gør vores bedste for at have et bredt lager af dele, så du ikke skal vente lang tid med at få din bil tilbage.


Hvis du gerne vil have din bil på værksted hos os, kan du simpelt og hurtigt booke en værkstedstid på vores hjemmeside. Det eneste, du skal gøre, er at indtaste din nummerplade og antal kørte kilometer, og så har du mulighed for at vælge et tidspunkt, hvor du gerne vil aflevere din bil. Afhentning aftales individuelt med værkstedet.

Hos vores værksted i Silkeborg kan du både få service og reparation

Uanset hvilken bil du kommer med, så står vi klar til at tage imod den takket være det nyeste udstyr, uddannelse og know-how på lige præcis din bil! Vi opretholder fabriksgarantien ved service og reparationer, samt der følger GRATIS vejhjælp med ved service, hvis nu uheldet skulle være ude! 


Hvis du derimod skulle få brug for en større reparation, står vi selvfølgelig også altid til rådighed. Vi har mange års erfaring med reparation af forskellige mærker og modeller, og der findes ikke den opgave, vi ikke kan klare hos Globus Biler.

Få adgang til vores værksted, når du leaser en bil hos os

Når du leaser en bil hos Globus Biler, får du selvfølgelig adgang til vores værksted i din leasingperiode. Når du leaser en bil fra os, kan du dog være sikker på, at den har været en grundig tur gennem værkstedet, så den er helt klar til afhentning. 


Vi sørger altid for at være fleksible i vores leasingaftaler, og derfor har du mulighed for at både forlænge og opsige din leasingaftale efter behov. Hvis du er er interesseret i at lease en bil hos os, kan du se alle vores leasingbiler her.

Køb en brugt bil hos Globus Biler i Silkeborg

Hos Globus Biler elsker vi at nørde biler, og vi har både værksted og forhandler i vores bilcenter i Silkeborg. Her har du mulighed for at købe både nye og brugte biler til skarpe priser. Vi har mange forskellige mærker i huset, og vi har modeller, der passer til enhver smag. Inden du køber en brugt bil hos os, får den selvfølgelig et udførligt tjek på værkstedet, så den er i så god stand som muligt. 


Hvis du vil have de seneste nyheder fra vores værksted, kan du finde mere info på vores nyhedsside. Her kan du finde spændende information om nye modeller i butikken og specielle tilbud. Vi sørger altid for at opdatere siden med seneste nyt, så hold endelig øje med nye ting fra os.

Forsikringsselskabernes udvalgte

Globus Biler har blandt mange andre værksteder i område Midtjylland, gennemgået en stor undersøgelse foretaget af forsikringsselskaberne. I denne undersøgelse lægges der nøje vægt på at virksomhederne kan overholde de krav selskaberne stiller i udførslen af en trafikskade, både før, under, og efter reparationen.

Der lægges endvidere meget fokus på personalets kompetence, miljø og sikkerhed, kundeservice og logistik. Globus Biler er forsikringsselskabernes udvalgte.

Billigere end du tror
Forsikring til nye og brugte biler

Globus Biler kan tilbyde dig bilforsikring med kasko til meget konkurrencedygtige priser.

Ved køb af bil hos Globus Biler, så kan vi tilbyde forsikringspræmier til særdeles attraktive priser via Autobranchen Danmark. Disse forsikringer gælder IKKE kun det første halve/hele år. Disse præmier er til helt normale forsikringer – blot til attraktive priser!

Besøg salgsafdelingen hos Globus Biler, og hør mere om forsikring af din nye bil.

Spørg sælgeren hvor billigt vi kan forsikre din nye eller brugte Globus bil.

Alt det du mangler
Reservedelslager med øjeblikkelig levering

Vi kan skaffe alle reservedele og tilbehør fra time til time, uanset bilmærke, model og årgang, takket være vores samarbejde med CarPeople og FTZ - og til priser du ikke kan sige nej til! 

Mangler du nye dæk, fælge eller andet til hjulet? Det er intet problem - vi kan skaffe 99% af alle størrelser og typer inden for 1 time, takket være vores samarbejdspartnere - det kalder vi SERVICE I VERDENSKLASSE!

Fortæl os, hvad du mangler til din bil – har vi det ikke, kan vi højst sandsynligt skaffe det til næste dag, og til den helt rigtige pris.

Vi lader dig ikke i stikken
Få en lånebil mens vi laver din

Du skal naturligvis ikke undvære en bil mens din egen er på værksted. Har vi din bil inde til service eller skadesudbedring, så får du en lånebil af os imens. Du betaler kun brændstof og forsikring i låneperioden.

Det er vigtigt at du allerede ved tidsbestilling til service eller skadesudbedring gør os opmærksomme på, at du gerne vil have en lånebil i værkstedsperioden, da vi ellers ikke kan være sikre på, at vi har en ledig bil klar til dig.